IT konsalting

Planiranje i upravljanje IT projektima; Transformacija i optimizacija IT sistema

IT konsalting

Saznajte čime se bavimo

Naš posao je savetovanje u oblasti informacionih tehnologija (eng. IT consulting). Cilj nam je da naše iskustvo i visoko formalno obrazovanje stavimo u službu Vašeg poslovanja i na taj način omogućimo da u domenu informacionih tehnologija dobijete najviše za uloženi novac.


Upravljanje IT projektima

Planiranje i upravljanje IT projektima

Transformacija IT sistema

Upravljanje transformacijom korišćenih IT sistema i servisa klijenta.

Optimizacija IT sistema i servisa

Izbor optimalnih IT rešenja u cilju efikasnijeg poslovanja klijenta

Upravljanje IT projektima

Planiranjem i upravljanjem IT projektima, obezbeđujemo svojim klijentima sprovođenje projekta u zadatim rokovima i u okviru predviđenog budžeta. Planiranje i upravljanje resursima i praćenje rokova obezbeđuje uspešno sprovođenje IT projekata .

Transformacija IT sistema

Izbor optimalnih IT rešenja na osnovu analize korišćenih IT sistema i servisa, i analize poslovnih procesa i internih procedura preduzeća. Projektovanje IT rešenja i predlog IT arhitekture u cilju najboljeg iskorišćenja savremenih IT sistema i rešenja u poslovnom procesu klijenta.

Optimizacija IT sistema i servisa

Analiza poslovnih procesa klijenta obezbeđuje da identifikujemo optimalna IT rešenja, počev od kreiranja i planiranja IT strategije, usklađivanja savremenih IT rešenja i tehnologija sa poslovnim procesima preduzeća i praćenja i podrške prilikom implementacije. Pri izboru najboljih IT rešenja, brinemo da ona u potpunosti prate poslovne procese preduzeća i obezbeđuju najveću vrednost za uložena sredstva.

IT strategija

Stvaranje inovativnih i praktičnih IT strategija za podršku poslovanja. Planiranje i upravljanje promenama u IT organizaciji klijenta u cilju sprovođenja usvojene IT strategije.